bg

en

Как работим

Какво предствлява договорът за ексклузивни права
Когато избирате агенция, която да продаде вашия имот ,парцел вие регламентирате отношенията си в документ, наречен поръчка за продажба. Ако в тази поръчка е договорено, че само една агенция има право да продава имота Ви, поръчката е вече с изключителни права. Такъв договор може да е ползотворен и за вас, и за агенцията, имайте предвид следното:

  • Изключителното право за продажба обвързва агенцията освен с права и с изключителни задължения. Несъмнено, брокер който работи върху ексклузивна оферта е мотивиран в по-голяма степен да направи извънредни усилия, за да затвори сделката.
  • Размерът на дължимата комисионна, към агенцията при този вид поръчка е по-ниска. 
  • Поръчката за продажба с изключителни права може да Ви спести много допълнителни усилия и енергия. Цената която изисквате ще е гарантирана на пазара. Няма да получавате объркваща информация от различни места.

Търсене на имот
Разгледайте офертите на нашия уебсайт и когато изберете имот, който ви интересува, ни изпратете имейл или се свържете дирктно с нас по телфона. Споделете параметрите на търсенето. Не пропускайте и най-малките детайли. С колкото повече информация разполагаме, токлова по-добре ще можем да ви обслужим. Вашето отделено  време е ценно за нас. 

Резервация на имот 
Ще трябва да внесете депозит. Това ви гарантира, че имотът вече няма да се предлага и продавачите ще се обвържат да го продадат само на вас при договорената цена. 

Плащане на комисиона
Изплаща се в момента, в който необратимостта на сделката е гарантирана при подписване на предварителния договор. Тя е три процента от стойността. При договор с екслузивни права, комисионната е два процента от стойността. 
 
Комисиона от инвеститор при сделка с обезщетение на собствениците на парцели
Комисионното възнаграждение при сделки с обезщетение на парцели е индивидуално за всеки отделен парцел и се договаря на място, между инвеститора и агенцията.
Immoplus инфо

Често задавани въпроси

Какви основни документи се изискват при сделка с имот?  При продажба на имот са необходими следните основни документи: Документ за собственост (нотариален акт, или друг документ ...

» повече

Информация за купувача

При закупуването на конкретен имот трябва да вземете решение, което да е подплатено с цялата налична информация. За целта ви предлагаме основните неща, които ...

» повече

Информация за продавача

Решението за продажба трябва да се вземе при добра информираност относно състоянието на пазара. Избирайки ImmoPlus.bg за ваш представител , ще имате на разположение опитен брокер ...

» повече

Как работим

Какво предствлява договорът за ексклузивни праваКогато избирате агенция, която да продаде вашия имот ,парцел вие регламентирате отношенията си в документ, наречен поръчка за продажба. Ако в ...

» повечеЗа връзка с нас

ImmoPlus.bg

Бул. П.Яворов 42
София
тел:   02/ 9548 458
моб: 0899141700
email: office@immoplus.bg

» повече